Huh huh. Nyt se sitten on takana ja reilun kuukauden työmäärän tulos nähtävissä.

Oulun Zeitgeist Moving Forward näytös onnistui loistavasti! Sali saatiin täpötäyteen, ja vain muutama joutui pettymään paikkojen täytyttyä. Tilat ovat aina rajalliset, mutta järjestäjä porukka esittää siitä huolimatta pahoittelut. Ihmisiä oli kaiken ikäisiä ja monista eri yhteiskunta luokista.

Näytökset jatkuvat vielä ympäri Suomen kuluvalla viikolla, ja ilmeisesti 26.1 elokuva julkaistaan Internettiin. Suosittelen kaikki, varsinkin edellisistä elokuvista kritiikkiä löytäneet katsomaan tämän uusimman. Elokuvassa on pyritty vastaamaan eritoten Resurssipohjaisen talouden aiheuttamaan kritiikkiin; mm. vertauksiin eri ismeihin ja käsityksiin ihmisluonnosta.

Elokuvan alku on lähes luentomainen paketti ihmisen käyttäytymiseen vaikuttavista seikoista, joka saattaa tuntua osasta taatusti raskaalta, mutta se on kuitenkin ensiarvoisen tärkeä paketti kokonaisuuden kannalta. Elokuva on edellisiin verrattuna ammattimaisempi ja sisältää jopa huumoria.

Kiitoksia kaikille jotka antoivat aikaansa järjestelyihin. Kiitos myös esitykseen tulleille ihmisille. Näytös antoi huimasti positiivista energiaa jatkaa eteenpäin. Ehkä meillä sittenkin vielä on toivoa.